Art Garaj Service
Adresa: Sos. Alba Iulia, nr. 110, Sibiu 550018
Telefon: 0739.884.257
E-mail: ArtGarajService@yahoo.com

Diagnosticare defectiuni

Diagnosticare defectiuni

Pentru marea majoritate a masinilor fabricate dupa anul 2000 dispunem de un tester special pentru detectarea computerizata a defectiunilor. Bmw, Mercedess, Audi, Skoda, Nissan, Ford, Opel, Volvo, Kia, Renault, Mitsubishi, Toyota, Peugeot, Seat, Alfa Romeo, sunt marcile de masini pentru care avem cea mai moderna tehnologie si a caror defectiuni nu au cum sa ne scape din vedere.

Astfel veti vedea cu ochii dvs care sunt problemele masinii si aveti siguranta ca platiti pentru defectiuni reale ale motorului si nu pretinse doar de catre service pentru a va face o nota de plata cat mai mare.

Pentru diagnoza motorului, se conecteaza la mufa OBD a automobilului dumneavoastra, iar cu ajutorul unui program si a calculatorului puteti vedea live toti parametrii dupa care functioneaza motorul: timp de injectie, avans, temperatura agent de racire, pozitie clapeta admisie aer,depresiune pe galeria de admisie aer etc. si de asemenea vedeti care sunt cei cu probleme si defectiuni.

Tot cu ajutorul programului se pot sterge urmatoarele erori: defectiuni ale calculatorului de injectie, defectiuni ale sondelor de oxigen, defectiuni ale injectoarelor cu indicara precisa a injectorului defect si a defectului, defectiuni ale bobinei de inductie cu indicarea precisa a ramurii defecte si a defectului, defectiuni ale climatizarii, defectiuni ale pompei de benzina, defectiuni ale indicatoarelor luminoase din bord etc.

Putem imparti procesul de diagnoza in cinci componente:

1.Diagnosticarea articulatiilor si a sistemului de lumini Se verifica starea anvelopelor, presiunea din anvelope, rotile, rulmentii, sistemul de directie si de suspensie, de transmisie, farurile si reglarea acestora, functionarea elemente optice.

2.Diagnosticare posibilelor pierderi de lichide Se verifica in aceasta etapa pierderile de antigel sau a lichidului servo.

3.Diagnosticarea sistemului de franare Se controleaza starea discurilor de frane, stadiul de uzura, starea placutelor, se verifica etrierul, starea franelor de pe spate, sistemul hidraulic, racordurile flexibile si conductele adiacente, starea pedalei de frana, se verifica si nivelul lichidului de frana-vizual

4.Diagnosticarea motorului pe benzina Se verifica sistemul de compresiune si presiunea uleiului in motor.

5.Diagnosticarea motorului Diesel Si in cazul acestuia se verifica presiunea uleiului motor.

Trimite mai departe: