Art Garaj Service
Adresa: Sos. Alba Iulia, nr. 110, Sibiu 550018
Telefon: 0739.884.257
E-mail: ArtGarajService@yahoo.com

Reparatii generale

Reparatii Generale

Cautati-ne pentru orice defectiune a motorului dvs. echipa noastra de specialisti poate repara orice si va ofera intotdeauna piesele cele mai potrivite motorului dvs. Nu riscati sa circulati cu defectiuni, caci nu se stie niciodata cand sistemul de franare sau oricare altul cedeaza si va oate pune in situatii nefericite sau de-a dreptul grave.

Reparam orice componenta a sistemului de franare al autovehiculului, sau care tine de sistemul de rulare, iar daca piesele nu mai pot fi recuperate va recomandam unele de schimb, cele mai potrivite dvs, la cele mai avantajoase preturi.

Intervenim asupra instalatiei de alimentare a motorului, oferind si aici toate piesele de schimb necesare, pentru orice tip de motor.

Motorul este poate cea mai dificila parte a masinii sub aspectul interventiei in service asupra sa si a componentelor acestuia. La noi doar persoanele specializate intr-un anumit tip de motor pot lucra cu respectivele, deoarece intelegem ca doar oferind calitate si servicii unice, putem rezista pe piata. Sistemul electic , sistemul de semnalizare, este de asemenea important si este tratat in service-ul Art Garaj cu mare interes si multa atentie.

Dispunem de tehnologia necesara pentru a testa cu succes si a repara sau inlocui, in fucntie de nevoi, echipamente electronice ale autovehiculelor (ECU, ABS, ASR, EBD, ESP, EDC, SRS, HVAC, ETC).

Oferim servicii de diagnoza computerizata pentru majoritatea marcilor de autoturisme Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, BMW, Mercedes, Opel.

Putem realiza un contract pentru interventii in caz de accidente sau alte probleme si intervenim oriunde este nevoie pentru tractarea masinilor dvs.

Daca vreti sa cumparati sau sa vindeti un autovehicul, va putem ajuta in realizarea unei evaluari generale, astfel veti stii sigur ce cumparati / vindeti si in ce stadiu este respectiva masina, pentru a o evalua corect. Avem in depozit piese de schimb pentru majoritatea masinilor, insa putem comanda orice piesa, direct de la producatori, astfel preturile sunt mereu cele mai bune pentru clientii nostrii. Garantia pe care o oferim pentru piese este cea recomandata de producator. Daca primim o piesa cu defecte, ceea ce este putin probabil, insa nu excludem aceasta posibilitate, piesa se va inlocui fara probleme sau costuri suplimentare.

Trimite mai departe: