Art Garaj Service
Adresa: Sos. Alba Iulia, nr. 110, Sibiu 550018
Telefon: 0739.884.257
E-mail: ArtGarajService@yahoo.com

Purificare aer

Purificare Aer

Uitati de mirosurile neplacute, service-ul nostru vine sa lupte impotriva lor, alaturi de dvs. Va prezentam o metoda de purificare a aerului din masina dumneavoastra. Cu noi veti avea mereu aerul proaspat. Este important pentru sanatatea dvs sa va mentineti calitatea aerului in masina.

Anumite microorganisme, cum ar fi bacteriile, alaturi de multe altele, gazelle de evacuare, nicotina, polenul, aerul poluat din zonele industriale sunt evacuate in habitaclu, in timpul folosirii sistemului climatronic si astfel ajung sa fie inhalate de pasageri.

In urma inhalarii aerului poluat din sistemul climatronic, apar iritatii la nivelul ochilor si a cailor respiratorii, mirosuri neplacute, sau chiar infectii bacteriale si reactii alergice.

Asadar daca alegeti ca aerul din habitaclul dvs sa fie purificat, beneficiate de o serie de avantaje: sunt eliminate mirosurilor neplacute, precum: fumul de tigara, mirosurile de la excrementele de animale, de transpiratie, de la gunoaie si deseuri, de la alimente, de imbracaminte umeda.

Cel mai important este faptul ca efectul astfel obtinut se va mentine o buna bucata de vreme.

Trimite mai departe: